Advertisement

How to Crack a Combination Lock in SECONDS!

How to Crack a Combination Lock in SECONDS! How to Crack a Combination Lock - no tools.

In this video I will show you how to decode, pick, crack or open a number combination lock without the use of tools or other lock picking devices. Decode a number lock easily by following simple to-the-point steps and pick your combination lock in a matter of seconds. Here are the steps to open a combination number lock without code.

STEP 1-
HOOK THE COMBINATION LOCK ONTO SOMETHING STURDY.I WILL BE USED A CARABINER ON MY BACKPACK.
STEP 2 -
PLACE TENSION ON THE NUMBER LOCK SHACKLE BY PUSHING/PULLING DOWN ON THE COMBINATION LOCK BODY.
STEP 3 -
WHILE PULLING ON THE LOCK BODY, BEGIN TURNING THE LAST COMBINATION WHEEL UNTIL YOU HEAR A CLICK THAT IS DISTINCTLY LOUD.
STEP 4 -
DO THE SAME AS THE PREVIOUS STEP FOR THE OTHER COMBINATION LOCK WHEELS.

**ALL NUMBER LOCKS ARE DIFFERENT AND YOURS MAY NOT CLICK AS LOUDLY AS MINE. IF YOURS DOES NOT CLICK, PAY CLOSE ATTENTION TO THE FEEL OF THE WHEEL AND ANY SMALL MOVEMENT OF THE LOCK BODY. WHEN YOU LAND ON A CORRECT DIGIT, THE COMBINATION WHEEL WILL "FALL INTO PLACE" AND FEEL DIFFERENT TO ANY OTHER DIGIT. THE BODY OF THE LOCK WILL ALSO MOVE DOWN.

LOOK OUT FOR THESE SMALL SIGNS. **

THE LAST NUMBER WHEEL WILL ALWAYS CLICK ON EVERY OTHER DIGIT. ALL YOU REALLY HAVE TO DO IS TURN IT UNTIL THE NUMBER LOCK OPENS WITHOUT THE CODE. NO NEED TO LISTEN FOR A CLICK OR FEEL THE COMBINATION LOCK BODY MOVE DOWN.

This method is for combination locks WITHOUT false gates.

Subscribe to my channel - if you like simple homemade inventions, DIY, Life hacks, How to projects, homemade gadgets and a whole lot of how to make stuff!


Mad Science Hacks | Simple inventions


#simple #inventions #diy #howtomake


More 5-minute crafts and genius ideas in the next how to make video! 123 Go!

how to crack a combination lock,how to crack a combination lock in seconds,combination lock picking,combination lock,combination lock crack,combination lock hack,combination lock opening,how to pick a lock,how to decode a lock,lock hacks,lock life hacks,decoding combination locks,mad science hacks,how to pick a lock with numbers,how to open number lock,number lock,decode a lock,lockpickinglawyer,bosnianbill,how to open combination lock,without code,

Post a Comment

0 Comments